2. august 2014

Duftende buketter

Vi har lenge vært på jakt og diskutert rundt hvilke blomster vi skal bruke i bryllupet. Vi har jo gjort det til en sport å gjøre det budsjett-vennlig.

For å gjøre dette har vi vært opptatt av å bruke blomster som er i sesong. Roser er nesten et must på en dag som dette, iallefall for oss. Vi er begge flinke til å gi hverandre blomstrende oppmerksomhet rett som det er, og da i stor grad deilige duftende roser i nydelige farger.

Vi har derfor valgt å bruke roser i bukettene våre, og i dekorasjonene på lokalet. For en nydelig og enkel kontrast mot en sart rose, er en levende Germini. Begge blomstene er Maikens favoritt blomster.

Jeg hadde egentlig sett for meg Carla- liljer eller lignende, da det er en av mine favoritt blomster.

Men da vi var på Floriss Storbyen å brainstormet rundt brude buketter, så var jeg bare så enig i Maikens blomstervalg, at det var bare ikke annet å gjøre enn å velge disse nydelige blomstene.

Dere skulle bare visst hvor mye artige diskusjoner vi har hatt rundt blomster, bukettene form og farge. For det er ikke rent få av hverken det ene eller det andre.

Vi gleder oss veldig til å vise dere hvordan Ingalill, har sett og gjort våre drømmer til virkelighet. Det har bare vært utrolig lettende å møte ett menneske som virkelig klarer å se for seg akkurat våre behov og visjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar