23. februar 2013

Spiselig..

Det var noen stands fylt med søte smaksprøver. Vi var smarte denne gangen, og tok bilder og prioriterte disse standene før de stod som tomme bord. Vi stod pent og pyntelig i kø, og knipset mens vi ventet på å smake.


Sjokoladefontene i bryllup kan være en fin ting det, men både Maiken og jeg var enige om at det skal ikke vi ha, av den eneste grunnen til at vi ser hvor mye klin dette blir. Og vi to som er så klomsete, og når vi begge er kledd i hvitt. Det er nok ingen god kombinasjon med en sjokoladefontene. Men frisk frukt og sjokolade er og blir en nydelig godbit.


Det gikk også to prima ballerinaer rundt på messen, som tilbyr danseinnslag i bryllup. Festlig innslag for de som ønsker det, men det er ikke et alternativ for oss. 


Det vi fikk smake på, var disse to mini cupcakesene og to små kakestykker. Vi er ikke kresne, men vi syns det er rasende festlig å leke Ramsey & Hellstrøm når det kommer til mat. Og vi ble enige om at smaksprøvene ikke helt levde opp til forventningene.
En bitter smøricing på litt tamme vaniljemuffins, var ikke en helt heldig kombinasjon mener vi.

Vi venter fortsatt på å få en åpenbaring på hvordan vår bryllupskake skal være, og ikke minst hvordan vi ønsker at kakebordet skal være..
Vi er begge over gjennomsnittet glad i kake, så reisen til å finne de perfekte smakene og utseende på selve bryllupskaken vil bli spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar